Bondegårds ferie i Danmark

danmark ferien
Hvis du og din familie vil lære bondelivet mer å kjenne, er det to måter å oppleve det på. I begge typer ferie bor du på eller i nærheten av gården i en selvstendig bolig eller eget rom, og selvsagt kan du bevege deg fritt på gården land. Du er også velkommen til å delta i aktivitetene på gården hadde og tilby.

Ferie på bondegårder tilbys det meste av gårder med en aktiv landbruksproduksjon, som tillater deg å delta i gårdens ulike aktiviteter i den grad tillates, og du føler, fra det klappe en ku, samle egg, slo en gris på ryggen eller kjøre høyet i! Nettopp fordi gården er en aktiv gard, kan du ikke alltid stole på vertene har ressurser til å skaffe mat for konsum på gården. Det vil framgå av beskrivelsen av gården som tilbys.

Hvorvidt du kan få servering på gården eller ikke, bor i sitt eget hjem, som kan enten være et eget hus, en egen leilighet eller eget rom i huset.

Du kan også oppleve denne typen ferie i en økologisk variant, kjører på gården er økologisk og de serveres mat basert på økologiske produkter – ofte fra gården selv.

Ferieutleier
Den andre landbruksrelatert ferie type “Ferieutleier” finner også sted i sine egne hjem, som kan enten være et eget hus eller en egen leilighet i huset, inneholder stue, soverom, kjøkken og toalett med dusj eller badekar. Her er det ingen mulighet til å spise i tunet, du er så helt selv for husholdningen. Gården er ikke nødvendigvis aktiv landbruksproduksjon, men hvis du kan delta i aktiviteter i den grad det er mulig, og du liker og du kan selvfølgelig også her bevege seg fritt på gården land. Ferie Form “Ferieutleier” er et godt alternativ hvis du ønsker å bo landlig, men har en solid base du kan bruke i din aktive utforsking av områdets severdigheter og attraksjoner.

One Response to Bondegårds ferie i Danmark

  1. Tove 17/08/2010 at 18:46 #

    Hei. Vi er to familier fra norge som gjerne vil bo på en bondegård i danmark. vi skal også innom legoland en tur så det kan ikke være så veldig langt unna. Hvor finner jeg internetsider hvor jeg kan lete etter bondegårder med utleie?

. .. . .

drupal statistics