Danmark Og Vurdering Av Hotellkvaliteten

Her er en gjennomgang av hotellkvaliteten i Danmark.
Alle hotellene som er medlemmer av HORESTA og har minst 40 senger, er klassifisert 0 til 5 stjerner, i henhold til objektive kriterier, som inkluderer en rekke fysiske fasiliteter og tjenester. Kontrast, ikke klassifiseringen inkluderer ikke slike forhold. atmosfære, beliggenhet, utsikt eller matkvalitet. Konseptet “Hotel Garni” betyr at restauranten som vanligvis bare serverer frokost.

Et lite utvalg av de mer enn 100 kriterier punkter er, hoteller klassifisert i henhold til ser slik ut:

*
Alle rom har minst håndvask med varmt og kaldt vann. For vanlig bruk er minst 1 bad og toalett pr. 10 rom. Frokost tilbys.

**
Telefon boksen, eller andre lydavskjerming rundt felles telefon. Minst 40% av rommene har eget bad.

***
Alle rom har privat bad og telefon. TV, radio og skrivebord. Det er en PC med tilgang til gjestenes disposisjon. Større hoteller har røykerom.

****
Komfortable stoler i rommet. TV med internasjonale kanaler og filmkanale. Minst 50% av rommene har nettverkstilgang. Godt bemannet resepsjon, a la carte restaurant og bar. Minibar på rommene eller 24-timers romservice med forfriskninger.

*****
Vanligvis luksuriøst innredet. Rom med safe og muligheten for air conditioning and suites available. Tilgang i alle rom. Romservice inntil kl. 23:00 for måltider. Innendørs svømmebasseng, eller profesjonelt bemannet treningssenter.

Comments are closed.

. .. . .

drupal statistics