Feriehus i Danmark

Ser du etter et billig og godt feriehus i Danmark? Da har du kommet til riktig seksjon av denne nettsiden. Her anbefaler vi billige feriehus i hele Danmark.

Det er mange plasser man kan bestille feriehus, men bare de største og seriøse aktørene anbefales til dette. Bli kjent med Novasol og Dansommer i dag og du vil garantert finne ditt perfekte feriehus i Danmark, enkelt, billig og raskt!


Litt om Novasol: De tilbyr nordmenn sommerhus til feriehus i Danmark, Kroatia eller 19 andre land i Europa!
Selskapet startet for hele 40 år siden i 1968 og denne nystartede selskapets første produkt var hytteferie i Norge. De var på dette tidspunktet så å si et enkeltmannsselskap i et kjellerlokale på Nørrebro, og har med årene utviklet seg enormt til å bli det nåværende NOVASOL. De er kjent for å være Nord-Europas største utleievirksomhet for feriehus i Danmark og andre land i Europa.

I dag kan NOVASOL sies å være et internasjonalt selskap med datterselskap i en lang rekke land.

Du finner også mange gode Feriehus hos Dansommer:

Litt om Dansommer:
Dansommer er utleie av kvalitets-sommerhus og luksushus med basseng i flere Europeiske land.
Selskapet er en av Danmarks mest ledende og første formidlere av kvalitetshus. De har erfaring med utleie av feriehus gjennom mer enn 30 år, derfor vet de masse om kvalitet og behov. Dansommer har holdt på med utleie av feriehus i mer enn 30 år
Slik har det vært siden virksomheten ble grunnlagt i 1976. I starten kunne de tilby 425 sommerhus over hele Danmark, mens i dag kan de tilby mer enn 18.000 feriehus over hele Europa!

. .. . .

drupal statistics