Mat på Hostel og Vandrehjem i Danmark

Alle hostel og vandrehjem i Danmark serverer en virkelig sunn og næringsrik frokost, så du er godt rustet til å møte dagens nye utfordringer og opplevelser. Dette betyr at du kan være sikker på å finne et stort og meget velfylt frokostbuffet for alle vandrerhjem.
Middag serveres også på noen hostel og vandrehjem, og det må – som frokost – bestilles på forhånd. Flere Vandrerhjemmet serverer også spesielle barnemenyer.

Hvis du foretrekker å ha ansvar for matlaging, er det gjestekjøkken på alle hostel. Du finner alt i potter, kjeler og panner, og vanligvis i tillegg både komfyr ovn, kjøleskap og kaffetrakter. Men det er en god idé å ta med eget tallerken, bestikk, te håndklær og lignende.

Ideell for grupper
For grupper i alle aldre er vandrerhjem er perfekte for overnatting og permanent base. Veilederne er erfarne folk med stor lokalkunnskap og kan derfor gi råd og veiledning både før og under oppholdet. På mange vandrerhjem er også klasserom med alt tenkelig utstyr. Ikke bare det ytre rammeverket er på plass, er det catering, ja, med to gode måltider om dagen. Men husk å reservere seter på forhånd.

Idrettsutøvere kan ha stor nytte av å bruke ungdomsherberger, hvorav mange ligger langs eller i nærheten av sports center. Dermed ble vandrerhjemmet er ideelle for treningsleirer, konkurranser, turneringer, dommer og trenerkurser.

Kurs og møter
Danhostel er et annet alternativ når det gjelder kurs og møter. Hostel kurs og møterom, grupperom og all nødvendig operasjonell og teknisk utstyr for å dekke de fleste behov. Fellesarealer og salonger er også tilgjengelig, og hvis arrangementet går over flere dager, studentene oppholdet behagelig – gjerne i enkeltrom med eget bad. Vertskapet og annet personell som har lang erfaring i å tilby en personlig og fleksibel tjeneste og dermed møte de individuelle behov og ønsker selvfølgelig tilbydere måtte ha.

Comments are closed.

. .. . .

drupal statistics