Reise og Overnatte på Vertshus?

Har du planer om å reise mye rundt i Danmark med for eksempel bil fra Norge? Skal kan du vurdere å overnatting på hostel, kroer eller vertshus.
Overnatter du på et vertshus i Danmark, kan du forvente en vennlig, familie atmosfære i historiske omgivelser. Her kan du møte spennende kjøkken i stemningsfulle restauranter, og tilgang til opplevelser og aktiviteter av forskjellig slag.

Straks du føler den spesielle atmosfæren når du entrer en av de gamle kongelige privilegerte ins. Du kommer inn i en nærmest ny verden, hvor stress er uglesett og de gamle dyder om fred, vennlighet, personlig service og gjestfrihet, er fortsatt under kontroll. En nesten familiær tone møter deg. Som om du var et kjært familiemedlem som kom på besøk!

Det å sove og spise godt på danske kroer er fullt mulig.

Fordi når du entrer en av de 113 kongelige privilegerte gjestgiverier i Danmark, kan du også gå inn i et stykke av Danmarks historie. Allerede i 1286 bestemte kong Erik V av at i den danske kongelige veiene ble etablert gjestgiverier hvor han kunne tilbringe natten sammen med følget sitt da han reiste rundt i sitt rike.

I dag er den danske gjestfriheten veldig bevisste på sin gamle historie. Men samtidig var de sterkt restaurert – med respekt for deres stil og tidligere – slik at de også har moderne komfort, som kundene krever i dag. Vertshus er vanligvis håndterbare i størrelse – og ofte er grunneier og hans kone som står bak driften. Derfor, i mange dansk vertshus nesten familiær atmosfære.

Et vertshus opphold er i dag er mer enn mat og husly for mange danske gjestgiverier tilbyr sine gjester et bredt spekter av aktiviteter og muligheter for opplevelse. Mange kroer har sin spesialitet – eller spesialiteter. Det kan være god mat, en attraktiv beliggenhet i et vakkert landskap, tilgang til golfbaner, kultur opplevelser, fiske, etc.

Dette var noen eksempler på danske vertshus fascinerende historie – og muligheter for opplevelser som de tilbyr gjestene på i dag.

Populære søk:

  • vertshus danmark
  • vertshus i danmark
  • Kart Over Kroer I Danmark
  • flyreise hjørring
Comments are closed.

. .. . .

drupal statistics