Reise på Kano Ferie i Danmark?

Det å reise på kano ferie i Danmark er en helt unike og annerledes opplevese som passer perfekt for barnefamilier.
Å la seg gli lydløst med tidevannet er høyden på en aktiv kano ferie og barna er garantert til å elske det. Her de virkelig har støtt fantasien – og begge beveger seg i retning av ville indianere, oppdagelsesreisende i Afrika interne eller bjørn jegerne i Canadas vidstrakte skoger. En kano ferie er en intens opplevelse av naturen og den perfekte “stressuddriver”, er tempoet absolutt rolig. Områdene du bør seile gjennom er ofte beskyttet, er stillheten total og jeg får svært nær rikt dyreliv.

kano ferie danmark
I Danmark finner du 40 farbare elver og i tillegg et stort antall innsjøer og kanaler. Det er stor variasjon på bekker og innsjøer i det mest lune viker, hvis du holder deg nær land og vet vind og strøm. Du kan enkelt navigere deg over lange avstander med flere netter underveis. Gudenåen og Suså er de mest kjente elvene for cruising, men også Skjern River og Nørreåen er godt egnet for flere dager med seiling. Det er kanoutleie og god overnatting langs elva – akkurat som det er godt skiltet, hvor du må gå i land. Kano kan leies for en dag, men du kan også velge å ta på seg en ferdigpakket kano eller kajakk ferie.

Det er ikke en omfattende liste over forslag til kanopadling. Et godt råd er å kontakte et par kano utleiere. De kan hjelpe deg med å finne en som passer deg og din energi og ferdigheter.

Comments are closed.

. .. . .

drupal statistics